BESTEL HIER

Beeldend werk van Irene


Sinds 2007 is Irene - naast haar werk als psycholoog- professioneel bezig op kunstzinnig en creatief gebied. Zij tekent, schildert, fotografeert, schrijft en combineert dit alles met haar liefde voor kunst en natuur.

Vanaf jeugdige leeftijd volgde Irene cursussen model-, portret- en landschapstekenen en schilderlessen. Irene werkt met olieverf en acrylverf op linnen, katoen, paneel en papier. Bij haar werk op papier maakt zij soms ook gebruik van kleurpotloden.

Zij is lid van de Leidsche Mondialen, https://deleidschemondialen.nl/ en kunstenaarscollectief KuCo, https://www.kuco.nl/


Ook heeft Irene samen met een aantal kunstcollega’s ‘De Vitrinemini’s’ opgericht. 'De Vitrinemini’s’ maken klein, betaalbaar werk. Zij exposeren in bibliotheken, verpleeghuizen, revalidatiecentra, kortom; overal waar een vitrine staat. 
 

Dit kan ook bij speciale gelegenheden zijn zoals wijnproeverijen, oogstfeesten, beurzen, e.d. Op deze manier tonen zij kunst op bijzondere plekken en zorgen zij ervoor dat er ook met een smallere beurs kunst aangeschaft kan worden. 

Weet jij leuke expositieplekken voor De Vitrinemini’s? Zij horen het graag! Dit kan door een email naar Irene te sturen: info@verhaalenbeeld.nl

Irene exposeert regelmatig, zowel alleen als in groepsverband. Klik hier voor een volledig overzicht van exposities, activiteiten en workshops.

Schilderijen 

Op www.irenekurpershoek.exto.nl kun je schilderijen en tekeningen bekijken en kopen die Irene gemaakt heeft. Er zijn verschillende formaten beeldend werk beschikbaar voor aan de muur.

 

bekijk schilderijen

Miniminischilderijtjes

Irene maakt veel miniminischilderijtjes die als brievenbuspost verstuurd worden. Maak een keuze uit de vele hoofdjes, vogeltjes, huisjes-boompjes-beestjes, slechte gewoonten enzovoorts die op deze pagina te zien zijn en bestel via deze site. De schilderijtjes op madurodamformaat worden leuk verpakt en naar jou, of degene die je wilt verrassen, opgestuurd.

bekijk miniminischilderijtjes

  1. Bekijk via de button de collectie miniminischilderijtjes
  2. Bestel hier via het formulier op de bestelpagina

 

Ansichtkaarten

Het werk van Irene is beschikbaar op ansichtkaartformaat om te versturen via de post. Een leuke en vooral unieke manier om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt.

Kunstkaarten bestellen kan op 2 manieren:

Via Exto kun je gedrukte kunstkaarten met eigen tekst bestellen.

Dit werkt zo:

Je gaat naar Extosite en dan naar 'online winkel' -> ‘kunstkaart versturen’ en dan wijst het zich vanzelf.
Je kunt kiezen tussen een A6 formaat kaart, een A6 formaat gevouwen kaart of een A5 formaat kaart.
Je tikt het adres van degene aan wie je de kaart stuurt in en hebt maximaal 10 regels - en 34 tekens per regel - om je tekst in te typen. De kaart komt keurig gedrukt en verpakt aan!

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Bestellingen gedaan in het weekend worden op maandag verzonden. De kosten van al dit leuks zijn, inclusief porto, minimaal € 4,04 en maximaal € 4,59.

 

Via de website Verhaal en Beeld

Via info@verhaalenbeeld.nl verkoopt Irene gedrukte ansichtkunstkaarten. Hierop staan schilderijen die Irene maakte. De kaarten zijn mooi 'glossy' uitgevoerd. Er komen steeds nieuwe kaarten bij. De eerste vier zijn 'Aanzoek', 'Hondenleven', 'Bal' en 'Barkruk'. € 2,00 per kaart.

bestel hier

 

 

 

 

De andere kaarten die je bij Irene kunt bestellen zijn dubbele kaarten op A6 formaat, inclusief envelop. Geen afbeelding is hetzelfde. Je kunt kiezen tussen een abstracte kaart (alleen olieverf), kaarten met vrolijke dames, vlinderkaarten of vogelkaarten (olieverf plus kleurpotlood).


Per set van 4 kaarten € 12,50 (inclusief verzendkosten binnen Nederland). De kaarten plus envelop zijn per stuk ingepakt in doorzichtig materiaal en per set verpakt in vrolijk gekleurd zijdevloeipapier. Ze worden in een witte brievenpostbox verstuurd.

Je kunt kiezen uit 4 kaarten van dezelfde soort, dus viermaal abstract, viermaal vrolijke dames, viermaal fantasievlinders of viermaal fantasievogels. Of je kunt kiezen voor een set waarin één abstracte kaart, één vrolijke dames kaart, één fantasievlinder en één fantasievogel zit. Een origineel brievenpostcadeautje om jezelf of iemand anders mee te verrassen! Let op, de kaarten op de foto zijn een voorbeeld! Er is geen afbeelding hetzelfde, wat deze kaarten extra uniek maakt.

bestel hier