BESTEL HIER

Individuele creatieve begeleiding


Irene begeleidt mensen 1-op-1 op creatief gebied. De individuele begeleiding is bedoeld om je op weg te helpen op het door jou gewenste creatieve pad.

Wat is het wel? 

Het kan zijn dat je het fijn vindt om af en toe iets te doen op creatief gebied, omdat dit je goed doet, of vroeger goed deed, maar dat je niet ‘op gang komt’, geen inspiratie hebt of niet weet hoe je het aan moet pakken. Maar het kan ook zijn dat je wel tot creëren komt en op zoek bent naar iemand die met je meedenkt welke vervolgstappen je zou kunnen maken om je werkzaamheden te professionaliseren. Dus of je creatieve wensen nu gewoon voor jezelf zijn waarbij je vastloopt of dat je er mee naar buiten wilt treden, dat maakt niet uit.

 

 

Wat is het niet? 

Het gaat hierbij niet om psychologische begeleiding waarbij gebruik gemaakt wordt van beeldende technieken (creatieve therapie) om je in je ontwikkelingsproces te ondersteunen. Als hier je wensen liggen zijn er zeker mogelijkheden, maar dit valt dan onder psychologische therapie, die Irene ook geeft. In dat geval kunnen teken- en schilderopdrachten bijvoorbeeld ingezet worden om emotionele gebeurtenissen te verwerken, zodat je weer rust gaat ervaren en in evenwicht komt. Of deze huiswerkopdrachten zorgen voor een beter zelfinzicht. Heb je interesse in deze manier van werken, kijk dan eens op de website van de psychologische praktijk van Irene. Hier vind je alle informatie. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je vragen? Laat het Irene weten via 06-10723426 of irene@psycholoogleiden-kurpershoek.nl.