BESTEL HIER

Tekst, boek, blog, verhaal


Irene schrijft over psychologische onderwerpen, maar ook over kunst, creativiteit, fantasie, beelden, spelen, inspiratie, bloemen en ander aardigs.

Blog


Irene schrijft blogs over diverse onderwerpen. Op Psycholoog Leiden over psychologische onderwerpen en op Extosite over kunst, creativiteit, fantasie, beelden, spelen, inspiratie en ander aardigs.

 

lees de blogs hier

Bloemverhaal


Er bestaan 'bloemlezingen' en Irene maakt 'bloemverhalen'. Kunstzinnig ingepakt bloemenzaad met een bijpassend verhaal; originele cadeautjes voor jezelf of iemand anders.

Een bloemverhaal van Irene is een informatieve tekst over de bloem mét wat kwinkslagen en anekdotes. Het verhaal wordt vergezeld door een pakketje vers, door Irene zelf gedroogd bloemenzaad. Bovendien bevat elke bestelling een blanco kunstkaart met envelop om zelf te versturen. Geen twee kaarten zijn hetzelfde, wat dit presentje extra bijzonder maakt.

Vanaf eind augustus zijn ze weer te bestellen! Op dit moment (juni 2021) zijn alle bloemzaden helaas uitverkocht. Maar er wordt met aandacht en plezier gewerkt aan een mooie nieuwe oogst. En dan zijn onder andere weer verkrijgbaar: Akelei, Cosmea, Duizendschoon, Goudsbloem, Jacobsladder, Vingerhoedskruid en Zegekruid. Dus nog even geduld! Als je op zoek bent naar een origineel cadeautje voor jezelf of iemand anders is een bloemverhaal een uniek, samengesteld pakketje.

 

Bestel een Bloemverhaal pakketje voor slechts € 7,95 (inclusief leuke verpakking en verzendkosten)

Verkrijgbaar vanaf eind augustus!

bestel hier