BESTEL HIER

Tekst, boek, blog, verhaal


Irene schrijft over psychologische onderwerpen, maar ook over kunst, creativiteit, fantasie, beelden, spelen, inspiratie, bloemen en ander aardigs.

Blog


Irene schrijft blogs over diverse onderwerpen. Op Psycholoog Leiden over psychologische onderwerpen en op Extosite over kunst, creativiteit, fantasie, beelden, spelen, inspiratie en ander aardigs.

 

lees de blogs hier

Bloemverhaal


Er bestaan 'bloemlezingen' en Irene maakt 'bloemverhalen'. Kunstzinnig ingepakt bloemenzaad met een bijpassend verhaal; originele cadeautjes voor jezelf of iemand anders.

Een bloemverhaal van Irene is een informatieve tekst over de bloem mét wat kwinkslagen en anekdotes. Het verhaal wordt vergezeld door een papieren zakje vers, door Irene zelf gedroogd bloemenzaad. Bovendien bevat elke bestelling een blanco kunstkaart met envelop om zelf te versturen. Geen twee kaarten zijn hetzelfde, wat dit presentje extra bijzonder maakt.

Op dit moment (september 2022) zijn verkrijgbaar: Akelei en Goudsbloem. Als je op zoek bent naar een origineel cadeautje voor jezelf of iemand anders is een bloemverhaal een uniek, samengesteld pakketje. Het bloemzaad zit in een papieren zakje, het bloemverhaal in een gekleurde envelop en er zit een dubbele kunstzinnige kaart met envelop bij die je nog kunt versturen. Het geheel wordt vrolijk verpakt en in een brievenbuspakketje verstuurd!

 

Bestel een Bloemverhaal pakketje voor slechts € 7,50 (inclusief leuke verpakking en verzendkosten)

bestel hier